| ფაილის ტიპი | APK |
|---|---|
| ვერსია | 1.0.70 |
| გამომცემელი | Pingaze Inc |
| Გამოშვების თარიღი | 8 ნოე. 2019 |
| Თარიღი დამატებულია | 8 ნოე. 2019 |
| მოთხოვნები | Android |
| მოთხოვნები | Requires Android 4.4 and up |
| სულ ჩამოტვირთვების | 0 |
| ფასი | Free |
აღწერა
გსურთ დაგეგმოთ სწრაფი გათიშვა მეგობრებთან ერთად? ან ბავშვის შხაპი? ან დაბადების დღის წვეულება? ან თუნდაც გრანდიოზული ღონისძიება, რომელიც ღიაა მათთვის, ვინც არ არის თქვენი ტელეფონის კონტაქტებში?
Pingaze წარმოგიდგენთ მოსაწვევთა მოსაწვევების შექმნისა და გაგზავნის მოსახერხებელ და ინოვაციურ გზას თქვენი ოჯახისთვის, მეგობრებისთვის და თქვენს გარშემო არსებულ სამყაროში.
გაუგზავნეთ მოსაწვევები ერთდროულად რამდენიმე სტუმარს, რომლებსაც შეუძლიათ ჰქონდეთ სხვადასხვა ტიპის კონტაქტი (ამჟამად მხარდაჭერილი კონტაქტის ტიპები მოიცავს ელფოსტას, ტელეფონს და Facebook-ს).
უსაფრთხოდ გააზიარეთ სურათები და ვიდეოები თქვენს კონტაქტებთან.
იპოვეთ ღონისძიების მასპინძლობის ადგილი მარტივი რუქის ინტეგრირებული ძიებით. ასე რომ, თქვენ შეგიძლიათ სწრაფად იპოვოთ უახლოესი პაბი, ყავის მაღაზია, რესტორანი ან თუნდაც თქვენი ამჟამინდელი მდებარეობის მისამართი, რომ შეხვდეთ თქვენს სტუმრებს.
მარტივად აკონტროლეთ და განაახლეთ ღონისძიების ინფორმაცია, როგორც ეს არის ნაჩვენები სტუმრებისთვის და შეცვალეთ ინფორმაცია და მარტივად გაგზავნეთ განახლებები, რათა ყველა სტუმარი იყოს ინფორმირებული ნებისმიერი ცვლილების შესახებ.
თქვენ შეგიძლიათ დაურთოთ ხმოვანი შეტყობინება, ვიდეო შეტყობინება და თქვენი ლეკვის მაგარი სურათი, რომ მოიწვიოთ ყველა.
წაშალეთ ღონისძიება, რათა წაშალოთ იგი ყველა სტუმრისთვის. ყველა ჩანაწერი წაიშლება სტუმრების მოწყობილობებიდან, როდესაც ღონისძიება წაიშლება. ასე რომ, თქვენ სრულად აკონტროლებთ ღონისძიებას, რომელსაც მასპინძლობთ.
სტუმრებს, რომლებიც ასევე იყენებენ Pingaze აპს, შეუძლიათ ადვილად დაუკავშირდნენ მასპინძელს და სხვა სტუმრებს ჩაშენებული ჩატის გამოყენებით განახლებების გასაგზავნად და მყისიერი შეტყობინებების გაცვლისთვის.
თქვენ შეგიძლიათ შეწყვიტოთ მოცემული სურათის ან ვიდეოს გაზიარება სხვა Pingaze-ის მომხმარებლებთან, როცა გინდათ. უბრალოდ წაშალეთ მომხმარებლები ვიდეოს ან სურათის გაზიარების სიიდან.
ან თუ გსურთ გაიხსენოთ გაზიარებული ვიდეო ან სურათი ყველასგან, უბრალოდ წაშალეთ ის თქვენი გაზიარებული სიიდან.
და ამ ყველაფრის საუკეთესო ნაწილი, ეს მხოლოდ დასაწყისია.